Sveži trendi za božično dekoracijo!

Objavljeno: 11. 12. 2019

Pa smo vstopili v december! Lučke v mestih že gorijo… božični sejmi vabijo… Kaj pa lučke doma, ste že začeli krasiti? Za vašo in tudi svojo inspiracijo na enem mestu predstavljam kateri so sveži trendi za božično dekoracijo doma:

1. Naravna božična dekoracija!

Za okrasitev doma se odpravimo v naravo in si na svežem zraku poiščemo naravne materiale, ki jih lahko uporabimo za božično dekoracijo. Veje, vejice, storže, mah; lahko oplemenitimo z barvami, lahko pa jih pustimo takšne, kot so. Z občutkom jih kombiniramo subtilne čudovite dekorativne aranžmaje.

5 svežih trendov za božično novoletno dekoracijo
Naravna dekoracija

2. Božična dekoracija je lahko ekološka!

Skandinavski slog, ki se odraža z domačnostjo in preprostostjo, je že vrsto let izjemno priljubljen. Gre za preprost slog, zato se ponovno srečamo z naravnimi materiali. Božična drevesca, izdelana iz lesenih deščic ali neobdelanih vej so prijetna za oko in hkrati ekološka. Trend lesenih božičnih dreves je bil rojen v državah severne Evrope in Skandinavije približno okrog leta 2012. Lepo jim pristajajo geometrijsko oblikovani origami okraski, ki jih lahko izdelamo tudi sami. Dodate jim lahko okraske iz bleščečih kovin, preproste lučke z rumenkasto svetlobo, ali pa matirano obarvane okraske, ki bodo poudarili toplino lesa.

5 svežih trendov za božično novoletno dekoracijo
Božična dekoracija v skandinavskem slogu
5 svežih trendov za božično dekoracijo!
Ekološko božično drevesce iz brezovih vej

3. Barvita božična dekoracija!

Letošnja drevesca naj bi krasile kombinacije različnih kovin, veliko snežno bele, živo rdeče, globoko zelene, klasično modre in seveda črne. Držite se palete ene ali dveh barv in kombinirajte različne materiale za bogato božično atmosfero! Da bo vaša božično novoletna dekoracija resnično dodelana, naj bo tudi izbor okraskov skladen s celotno barvno paleto v prostoru!

5 svežih trendov za božično dekoracijo
Glamurozna božična dekoracija z okraski v barvi leta 2020
Božično drevesce v črno zlati kombinaciji - Elle decor

4. Stekleni brezčasni okraski!

Okraski klasičnih oblik z visokim sijajem in bleščicami, ali pa delikatni stekleni okraski v obliki kapljic, solz, v kombinaciji s snežno belim perjem, bodo zagotovo dodali vašemu drevescu pridih elegantne brezčasnosti.

5. Retro geometrijska eleganca!

Okraski geometrijskih oblik iz prozornih materialov, s svetlečimi efekti, obešeni na gole veje, bodo nevsiljivo polepšali vašo domačo atmosfero.

5 svežih trendov za božično novoletno dekoracijo
Stekleni in kovinski geometrijski okraski

Da pa bo vse skupaj res skladno s svežimi trendi za božično dekoracijo, ne pozabite na soj luči. Lučke naj oddajajo pritajeno rumenkasto svetlobo za domač, nostalgičen učinek in svetlejšo, belo svetlobo, za eleganten in glamurozen učinek.

In še pika na “i” za popolno zimsko pravljico… glasba 🙂

Naj bo zadnji mesec v letu vesel, čaroben in lahkoten!

Anita

Storitve notranjega oblikovanja
Kliknite tukaj za STORITVE
hello world!
© 
2024
 A-Notranji Dizajn
Izdelava: Nika Agency
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram