UTRINKI ZAKLJUČENIH PROJEKTOV

 • Utrinek projekta
 • Utrinek projekta
 • Utrinek projekta
 • Utrinek projekta
 • Utrinek projekta
 • Utrinek projekta

OBJAVA V REVIJI KVADRATI, 30. AVGUST 2021

OBJAVA V REVIJI KVADRATI, 22. FEBRUAR 2021

OBJAVA V REVIJI KVADRATI, 21. DECEMBER 2020

OBJAVA V REVIJI KVADRATI, 5. NOVEMBER 2018

OBJAVA V REVIJI MOJ DOM, 14. JUNIJ 2017

OBJAVA V REVIJI MOJ DOM, 9. NOVEMBER 2016

Kontakt

info@a-notranjidizajn.si
+386 41 969 370

Najdete me tudi na

hello world!

21 comments on “Reference”

 1. Ker smo potrebovali pomoč pri načrtovanju mansarde, smo se po priporočilu prijatelja odločili za ga.Anito. Takoj se je odzvala in nas obiskala. Sodelovanje je bilo zelo prijetno, ga.Anita ima veliko izkušenj in idej, ki jih je uporabila v našem načrtu. Ves čas je bila odzivna, držala se je časovnega dogovora, kar je v teh časih redkost. Zahvaljujemo se ji za pomoč in jo z veseljem priporočamo vsem, ki potrebujejo tovrstno svetovanje.
  družina Ašenberger- Razgoršek

 2. Anita, you are such a talented interior designer! You designed my cupcake shop and now my living room. Both concepts exceeded my expectations. You listen carefully to what your clients want and then you WOW them. We are all so happy with how the new living and dining are looking, and getting so many compliments. Everyday is pure joy in our more relaxing and modern home. Thank you so much ❤️
  Charlotte - Arnhem, The Netherlands

 3. Z gospo Anito smo začeli sodelovanje še pred pričetkom gradnje. Naše želje je iz besed spremenila v natančne skice in načrte. Ves čas našega sodelovanja je bila topla, dostopna, odzivna, empatična, prijazna in polna idej. Zelo jo priporočamo in hvaležni smo za njeno pomoč, pri ustvarjanju našega novega doma.
  Elen, Maribor

 4. Pa naj še na spletnem mestu rečem hvala! Pohištvo in interier je res lep in funkcionalen, tudi vsi obiski pohvalijo 🙂 Tvoj kontakt sem tudi že delila naprej, tako da najverjetneje še kaj prideš v Trebnje.
  Janja

 5. Draga Anita, ti si bila moj sonček na koncu tunela.
  Ko sva s partnerjem začela graditi našo hiško sva se odločila, da jo bova sama tudi opremila,vendar kar kmalu ugotovila, da brez pomoči ne bo šlo kot sva si zamislila. Nato si prišla ti in naredila iz prostora točno to, kar sem si želela, vendar sama nisem znala sestaviti. Hvala ti, da si me znala poslušati, da si znala oceniti kaj mi je všeč in da si našo hiško spremenila v lep topel domek.
  Vesna, Polzela

 6. Z možem sva leta načrtovala prepotrebno prenovo kopalnice. Do realizacije le-te ni prišlo iz preprostega razloga - pomanjkanja idej. Zato sva stopila v kontakt z g. Anito, katera se je nemudoma prijazno odzvala, ter kaj kmalu smo imeli rešitve na papirju. Naše nadaljnje sodelovanje je bilo vrhunsko, njena izjemna prefinjena strokovnost pa nas je pripeljala do kopalnice, katera je tako po prostorski rešitvi, kakor tudi po izbiri materialov ČUDOVITA!!!

  Hvala g. Aniti za njen pristop, prijaznost, točnost glede rokov, skratka za vse.
  Želiva, da se s svojo neverjetno toplo energijo dotakne še drugih. Take izkušnje nikumur ne bo žal.
  Bravo Anita! Marijan & Breda

 7. Pri prenovi stanovanja sva potrebovala pomoč. Želela sva si prijetno, odprto in predvsem funkcionalno stanovanje. Kontaktirala sva A-notranji dizajn in že po prvem pogovoru z Anito vedela, da sva se odločila prav. Delo je opravila izvrstno. Znala je prisluhniti najinim željam, vedno je bila pripravljena svetovati kadar sva bila v dilemi in z njeno pomočjo, predlogi in predvsem praktičnimi nasveti je stanovanje postalo prijeten, topel dom, točno tak kot sva si ga želela. Anita delo opravlja ne samo profesionalno, ampak tudi s srcem.

  Še enkrat hvala!

  Katja in Nenad

 8. Draga Anita,

  kar nekaj let je v meni tlela želja po prenovi domovanja. Zavedala sem se, da so stroški renoviranja lahko zelo visoki, še posebej, če so posledica slabega načrtovanja, neustreznega izbora izvajalcev in strokovnega neznanja. Temu sem se želela izogniti, zato sem se odločila za pomoč notranje oblikovalke.

  Že ob prvem srečanju s tabo sem ugotovila, da si oseba, s katero želim sodelovati. Želela sem si namreč unikatne, estetske in funkcionalne prostore, ti pa si znala prisluhniti in prepoznati moje želje, navade in potrebe.

  Anita, iskrena hvala za izjemno prijetno in nasploh pozitivno izkušnjo s tabo. Hvala za svetovanje glede izbora nekaterih izvajalcev, ki so svoje delo opravili več kot korektno.Hvala za sodelovanje z njimi in sprotno iskanje rešitev za na videz nepomembnih detajlov. Prav tako se ti zahvaljujem za iskanje materialov in dekorjev, spletnih strani ter za takojšnjo odzivnost in zanesljivost, ko sem te potrebovala.

  Prihranila si nam ogromno energije, časa in denarja. In nenazadnje - s svojimi izvirnimi idejami in neprecenljivim čutom za estetiko si v naš dom vdahnila karakter in življenje.

  Čudovita oseba si, zato se že veselim nadaljnjega sodelovanja.

  Meta

 9. Sodelovanje z Anito mi je priporočala moja sestra. To je bil moj prvi velik projekt prenove gostinskega lokala. Že ob prvem kontaktu se mi je zdela zelo poslovna oseba, saj se je držala vsake ure sestanka. V nadaljevanju mi je prisluhnila mojim željam in nevsiljivo dodala svoje ideje. Vedno in ažurno je sodelovala, od začetka do konca projekta, za vsako mojo zadrego je našla rešitev. Sodelovanje z Anito lahko opišem samo pozitivno in hkrati z njene strani s popolno odgovornostjo. Na mene kot stranko je pa vplivala pomirjujoče v tej stresni situaciji prenove. Za stranko se zavzame s polno odgovornosti in znanja in je profesionalec poln znanja in idej v svojem poklicu.
  Lada - Gostišče Marjola, Žalec

 10. Spoštovana ga. Anita!
  Vesela sem, da sem se po dolgem razmisleku le odločila in povabila notranjega oblikovalca v svoje stanovanje, da ste mi pomagali pri prenovi. Odločitev je bila več kot pravilna, saj sem spoznala strokovnjaka in obenem osebo, ki ne dela le po nekakšnih merilih znanja, ampak se poveže z osebo, ki bo bivala v novo ustvarjenem domu. Bila sem izjemno zadovoljna ves čas nadtanka, od ideje do zaključka del. Rezultat sodelovanja je dom, kjer se čudovito počutiva z možem, prav tako pa vsak pohvali in opazi detajle, ki so delo strokovnjaka. Še enkrat hvala, bilo je lepo sodelovati z vami Anita. Z veseljem bi se enkrat šla skozi to izkušnjo. Nevenka

 11. Pri gradnji hiše sem si vse skozi želela, da bi mi nekdo svetoval pri notranjem opremljanju. Našla sem Anito, jo kontaktirala in se že ob prvem stiku z njo odločila, da mi pomaga. Anita je oseba, s katero je bilo od začetka do konca projekta veselje sodelovati. Potrudi se pri iskanju idej, predlogov, le teh ne vsiljuje, so praktični in kar mi je bilo najbolj všeč je bilo to, da ko sem rabila odgovor na kakšno problematiko, sem le tega dobila še v istem dnevu. Delo z mojstri je zato teklo brez nepotrebnega čakanja. Zdaj ko smo vseljeni, smo nad končnim izgledom navdušeni in se v novem domu odlično počutimo. Hvala!

  Darija

 12. Za A - Notranji dizajn sva se odločila brez predhodnih priporočil, saj sva že pri prvem telefonskem pogovoru z Anito vedela, da sva se prav odločila. Anita zna prisluhniti stranki in je zato izredno hitro prepoznala, kakšno stanovanje si želiva, kaj nama je všeč in kaj potrebujeva. Komunikacija je potekala hitro in enostavno, njeni predlogi in ideje pa so bili vedno poglobljeni in strokovno argumentirani. Tudi s ponudniki in izvajalci storitev, ki nama jih je priporočila, sva bila zelo zadovljna. Anito bi priporočala vsakemu, ki si želi estetsko, udobno in funkcionalno stanovanje.

  Anita, najlepša hvala za vse!

  Tomaž in Špela

 13. Draga Anita, res sem hvaležna, da sem te spoznala kot zelo profesionalno in toplo osebo. Iz moje hiše si naredila čudež preobrazbe.
  Odkar imam prenovljeno, je bivanje prijetno, po prostorih se preveva pozitivna energija. Še rože v loncih so začele na polno rasti in cveteti.
  Vsakomur toplo priporočam 🙂
  Damjana

 14. Brez tvoje pomoči si nikoli sama ne bi tako uredila hiše, kot si nam jo ti s tvojimi predlogi. Pohištvo po meri se ujame s prostorom in je funkcionalno, tapete polepšajo prostor in veva, da si jih sama sploh ne bi upala izbrati, materiali so skladni med seboj. Zdaj lahko rečeva, da imamo lepo hišo. Za svoje delo imaš res dober občutek in veš kaj delaš, res sva bila zadovoljna s tabo!
  Andrej & Polona

 15. Draga Anita,
  sem vesela, da sem se odločila za tebe. Bila sem zelo zadovoljna s sodelovanjem s teboj. Z veseljem te bom priporočala naprej.
  Zelo mi je koristilo, ko si me kdaj “preganjala”, ker časa res hitro zmanjka. Imaš izreden občutek za posluh in ne forsiraš svojih pogledov, hkrati pa jasno daš veseti kaj bi bilo smiselno in kaj ne. Nisi samo dobra notranja dizajnerka, z odlično izostrenim okusom, ampak človek z mnogimi kvalitetami. V veselje mi je bilo s teboj komunicirati. Občutek, da se lahko s kom posvetuješ, daje moč in optimizem.
  Izidora

 16. Zelo sem vesela in hvaležna, da mi je Anita svetovala pri opremljanju hiše. Poslušala me je, ugotovila kaj mi je blizu in mi zelo olajšala opremljanje s svojim svetovanjem, izrisi, mnenjem in pomočjo pri odločanju v pomembnih situacijah. Všeč mi je tudi, da se zelo hitro odzove :).
  Sledi tudi aktualnim pridihom, obiskuje naše in mednarodne sejme in tako razpolaga s svežimi idejami. Zelo priporočam. Še nekrat hvala, Anita! Daniela

 17. Vesela sem, da sem spoznala Anito, ker mi je s svojimi idejami in nasveti ter seveda z izrisi zelo pomagala pri opremljanju Trgovince. Še posebej bi poudarila njen smisel za detajle, ki naredijo celoto takšno kot mora biti. Toplo priporočam vsem, ki karkoli opremljate. Hvala ti iz srca! Brigita - Trgovinca, Žalec

 18. Menim, da sva z Anito pri projektu opremljanja mojega stanovanja lepo sodelovali in bi bila vesela vsakega nasveta tudi v prihodnosti. Hvala! Anja

 19. When we came to live in our new house, I wanted to create a different space with some new furniture – a space for myself, my office, my gallery, my world – a space that I could then share with clients or friends. I was however, a bit stuck. At this point I contacted Anita. We talked about my plan and I told her what I intended to do. At first, I asked her to be my shopping buddy and together we went to explore few furniture shops and stores in the area, to identify what I liked. It was fun and creative to be with such and inspiring, design-oriented yet practical person. We had fun together! Later, I was able to decide and buy the pieces of furniture to complete our sitting room and my office area.

  Then, when things were more settled in our new home, I again called Anita. This time I asked her to help me visualise how to better utilize the space available, to make it flow, to create a cosy and more modern atmosphere. I needed a professional plan that suited my aspirations. Anita asked me about my vision for how I would use the space and took careful measurements. Few days later, like magic, she produced a 3D digital plan. It was just a matter of changing the order of some furniture and it made such a change! The flow of energy was different. We then indulged on little details and again, here her creativity took a step further with the upholstery of my old chair in unison with the pillows. It was like playing with colours again and it was such a pleasure to share such an inspiring and creative process. I am now living, working and using this space of mine and I love it every minute. Thank you Anita!
  Manuela (Arnhem, May 2015)

 20. Working with Anita was a nice experience! She designed my cupcake shop. I like her because she can understand the concept and makes it even better. Charlotte (Arnhem)

 21. We decorated our former house ourselves, but it wasn’t a success at all. Last year we built a new house in Elst, next to the city of Arnhem. We didn’t have a clue how to make a real home. Anita helped us with the whole process from start till finishing touch. The house was build up from scratch, so we started with a white paper. Anita helped us out with making choices about colours and style. We gave her our faith, and she over performed her project. The outcome is stunning. We gave her some of our favorite colours, and she did the rest. Room by room, she lead us through the decision process by producing colour and painting plans and suggestions for wallpaper, floor and curtain materials. The good quality of Anita is that she combines her experience and strategy about styling and decorating with an open mind to our wishes and demanding. This way, it became a united project with Anita and us. She came with a lot of surprising ideas that we could have never make up on our own.
  The final result ‘overruled’ our expectations. Every room has its own style and it really feels like our home. We decently would recommend Anita.
  Cynthia & Arjan (Elst, July 2014)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

hello world!
© 
2024
 A-Notranji Dizajn
Izdelava: Nika Agency
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram