Veselimo se Božiča v objemu svojega doma

Objavljeno: 21. 12. 2020

Trenutno se nam zdi, da je letos vse drugače, da je svet precej obrnjen na glavo, vendar se kljub temu lahko veselimo Božiča v objemu svojega doma.

Ko se ozrem nazaj v to nenavadno leto in strnem spomine na pretekle dogodke, kljub okoliščinam začutim hvaležnost za mnogo stvari. S temi občutki zrem v prihodnost in vam iskreno želim vesel Božič in srečno Novo leto 2021.

V tem obdobju lahko retrospektivno pogledamo na vse dobro, kar se nam je zgodilo, kljub novim okoliščinam. Hvaležni smo lahko za ljudi, s katerimi delimo svoja življenja in nam resnično ogromno pomenijo. Namesto, da gledamo na svet z nostalgijo, ali da nas misel na pretekla obdobja, ko smo božične praznike praznovali v širših družinskih krogih in s prijatelji, razžalosti, se v sebi odločimo, da se letos posvetimo manj ljudem, a tokrat s polno pozornostjo. V vzdušju svojega toplega doma, jim damo vedeti, da so nam dragi, da jih cenimo, in da smo zanje hvaležni. Ta čas lahko izkoristimo zato, da se jim posebej posvetimo in jim pričaramo kakšno iskrico v očeh.

Ob pisanju se želim zahvaliti vsem mojim strankam, vsaki posebej; preteklim, sedanjim in bodočim, za zaupanje vizij o opremljanju domov, počitniških objektov in poslovnih prostorov, in da ste mi dovolili pomagati uresničevati vaše sanje ter biti del njih.

Vesel Božič in srečno novo leto, v vzdušju toplega doma.

Želim vam čudovit Božič v domači atmosferi, poln iskrivih trenutkov in optimističen prehod v leto 2021!

S toplimi pozdravi,

Anita

https://a-notranjidizajn.si/storitve/

hello world!
© 
2024
 A-Notranji Dizajn
Izdelava: Nika Agency
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram