Odraščala sem v Sloveniji, nato me je življenje poneslo za štiri leta ZDA (Denver, Kolorado), zatem pa še za šest let na Nizozemsko (Arnhem). Zdaj sem spet doma – v Sloveniji, na celjskem območju.

Prva srečanja z notranjim oblikovanjem segajo v moje otroštvo. Kot dekle sem se pogosto lotila preurejanja svoje sobe s premikanjem pohištva, dodajanjem dekorativnih predmetov, v želji po spremembi, nato pa ponosno uživala prenovljeno atmosfero.

Kasneje, je gradnja lastne hiše in posledično oblikovanje njene notranjosti, v meni prebudilo željo, da bi se z notranjim dizajnom začela ukvarjati profesionalno. Potem, ko sem se z družino preselila na Nizozemsko, sem posvetila čas študiju notranjega oblikovanja, in sicer v Veliki Britaniji, na Blackford centru za notranji dizajn. 
Ko sem zaključevala študij, sem na Nizozemskem začela z različnimi projekti ter si tako nabrala lep del izkušenj. Oblikovanje notranjih prostorov za druge, je postalo moja strast, veselje ter velik del mojega vsakdanjika! 

Izhajam iz tega, da mora vsak dom izpolnjevati funkcionalne in estetske potrebe stanovalcev, in kot tak tudi izražati njihovo osebnost, ne glede na “debelino denarnice”. Verjamem, da smiselno zasnovan dom dviguje kakovost življenja na višjo raven. Vsakdo se mora dobro počutiti doma in imeti svoj dom rad!

Življenje v različnih državah, potovanja po svetu, odprtost do različnih stilov notranjega oblikovanja, ljubezen do narave; nenehno vplivajo na moj oblikovalski slog. Oblikovanje prostorov za druge, je vedno izziv, ki me navdušuje in mi bogati življenje.

Kontakt

info@a-notranjidizajn.si
+386 41 969 370

Najdete me tudi na

hello world!
hello world!
© 
2024
 A-Notranji Dizajn
Izdelava: Nika Agency
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram