Najem notranjega oblikovalca - 5 razlogov "ZA"

Objavljeno: 20. 11. 2019

Če hrepenite po estetsko dovršenem domu, lahko v nadaljevanju najdete 5 razlogov “za” najem notranjega oblikovalca. Ko gre za notranje oblikovanje, nič ni prepuščeno naključju. Čudovito oblikovani prostori so natančno preučeni in načrtovani  pod drobnogledom profesionalca.

Pa si poglejmo prednosti sodelovanja z notranjim oblikovalcem:

1. Prihranek časa

Z najemom profesionalca, ki ima sposobnost, da gleda na projekt celostno, kar hitro spoznanmo, da nam notranji oblikovalec v prvi vrsti lahko prihrani veliko časa. Prihrani nam čas, potreben za načrtovanje in nakupovanje notranje opreme, kreiranje barvne sheme, zbiranje materialov itd. Sodoben način življenja izziva potrebo po višjem nivoju kvalitete bivanja. Ljudje v pomanjkanju časa vedno bolj cenimo trenutke, ki jih lahko preživljamo doma, sami ali v krogu družine in prijateljev.

Prikaz - celostni pristop k projektu
Barvni kocept in prostorska umestitev pohištva

2. Prihranek denarja

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste kupili kos pohištva, ki je v prodajalni pohištva deloval fantastično, ko pa ste ga postavili v prostor doma, je bil prevelik in je popolnoma izgubil svoj šarm? Verjetno si mislite, kako bom prihranil/-a denar, ko pa moram poleg notranje opreme in izvajalcev, plačati tudi storitve za notranje oblikovanje?! Se pa verjetno strinjate s trditvijo, da ni dražjega nakupa od zgrešenega nakupa. Z najemom notranjega oblokovalca se temu lahko izognemo in na ta način prihranimo.

3. Profesionalen pristop

Notranji oblikovalec profesionalno pristopa k projektu. Že ob prvem obisku lahko opazi v prostoru potencial, ki ga neizurjena oseba ni sposobna videti. Notranji dizajn združuje strokovnost in umetnost, ki optimizirata prostor in kvaliteto bivanja. Notranji oblikovalec s svojim znanjem in sposobnostmi poskrbi za to, da vam prisluhne in bivalni prostor preoblikuje v spoštovanja vreden dom.

Skladno urejen dom

4. Priporočila preverjenih izvajalcev in virov

Izkušen notranji oblikovalec ve, na kakšen način se se pogovarjati z arhitekti in različnimi izajalci. Razen tega vam lahko priporoča zanesljive in preizkušene izvajalce, kar v veliki meri doprinaša h kvalitetni izvedbi vašega projekta. Notranji oblikovalci razpolagajo tudi z viri produktov, ki niso dosegljivi v redni prodaji, ali pa boste deležni bolj osebenega in profesionalnega pristopa pri nabavljanju materialov in notranje opreme.

5. Notranji dizajn po meri za "uau" učinek

Nenehno povdarjam, da mora biti oprema bivalnih prostorov prilagojena načinu življenja. Skozi različna življenjska obdobja se ta spreminja in nas dejansko lahko privede tudi do drugačnega sloga bivanja. Notranji oblikovalec bo z osebnim pristopom oblikoval estetsko in funkcionalno dovršene pohištvene kose po meri, ki bodo ustrezali vašemu katekterju, stilu in načinu življenja. Poskrbel bo za detajle in za to, da se bo vse hkrati odlično ujemalo tudi z naravo in namenom prostorov. “Uaaauu!”

Soba za goste s spalnico in dnevno sobo

Upam, da vas 5 razlogov “za” najem notranjega oblikovalca pripelje do prave odločitve.

hello world!
© 
2024
 A-Notranji Dizajn
Izdelava: Nika Agency
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram