Še vroče iz sejma pohištva v Milanu 2016

Objavljeno: 15. 04. 2016

Ravnokar sem se vrnila iz sejma pohištva “Salone del mobile Milano”, kjer se že 55-ič zapovrstjo, na razstavišču Rho Fiera v Milanu, predstavljajo in napovedujejo vroče trende, proizvajalci in oblikovalci pohištva, vsako drugo leto pa tudi proizvajalci kuhinj in bele tehnike z dogodkom “Euro cucina”.

Dogaja pa se ne le na sejmišču, ampak tudi v središču Milana! Ulice, trgi in muzeji, so oblikovalsko obarvani, skladno z velikim dogodkom. Mesto je polno, polno obiskovalcev iz vsega sveta! Ozračje je prepleteno z zvedavostjo, navdihom in pričakovanji…

Med najbolj spektakularnimi razstavljalci na sejmišču zasledimo velika imena, kot so Fendi, Trussardi, Versace, Knoll, Minotti, Natuzzi in mnogi drugi. Na enem mestu se zbere vsa elita iz področja notranjega oblikovanja, arhitekture, novinarstva, bloganja, pridejo pa tudi študentje in drugi obiskovalci. Tu se sestankuje, izmenjuje mnenja, kontakte in srka novosti, ki jih pripravijo renomirana podjetja v sodelovanju z dizajnerji in nakazujejo nove koncepte bivanja.

Na sejmu sem resnično uživala atmosfero in vrhunsko zastavljene razstavne prostore ter prepoznavala, kaj je svežega na trgu! Po končanem obisku sem bila, tako kot mnogi drugi obiskovalci izžeta, a se navkljub temu počutim sveže in polno inspiracij.

Vas zanima kaj je letos novega? Kakšnim barvam, materialom, vzorcem bomo sledili notranji oblikovalci? Sledite mi, v nadaljevanjih vam bom po posameznih sklopih razkrila, vse od dnevne sobe, kuhinje…, pa do kopalnice, kaj “vročega” je ujelo moje oko, potem ko se je dvignila zavesa pred svetom dizajna!

Do naslednjič 🙂

Anita

hello world!
© 
2024
 A-Notranji Dizajn
Izdelava: Nika Agency
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram